Forum sojuszu Alfa Centauri
A więc, w realnym świecie mówią na mnie Kamil. Interesuje się muzyką od lat 50 minionego wieku do współczesności od rocka, poprzez metal do reggae, R&B, jazz a nawet momentami hip hop. Po prostu mam fioła na muzyce z dobrym przekazem. Poza tym uwielbiam rpg oraz strategię, co z resztą tłumaczy mnie, jako stałego bywalca w świecie ogame. Nie lubię nazbyt ordynarnego chamstwa, aczkolwiek sam jestem często złośliwy i upierdliwy (chociaż ludzie mówią, że w dość przyjemny sposób ;D ). Od 5 lat gram także w grę karcianą - Magic: The Gathering, na którą przepuściłem o wiele za dużo pieniędzy. No i oczywiście mam wielką nadzieję, że uda rozkręcić się nam sojusz : )
Witam, mnie w realu zwą Michał, aczkolwiek na ogół ludzie mówią do mnie Hary lat - 21. Gram w Ogame od... nie pamiętam kiedy Ale dopiero od 2,5 roku na Barym, gdzie jestem Radnym mojego sojuszu do spraw floty. Tyle o Ogame. Lubie podróżować po świecie, poznawać nowe miejsca. Kocham góry i górskie wędrówki albo rajdy rowerowe. W obecnej chwili na studiuje na Politechnice Wrocławskiej. Obyśmy się szybko rozkręcili wszyscy i rządzili na tym Uni
Pozdro!